Title Image

Blog

Αρχική  /  Μη κατηγοριοποιημένο   /  Νέα από τον Αγ. Δομίνικο για βρέφος με σοβαρή στένωση πνευμονικής βαλβίδας!

Νέα από τον Αγ. Δομίνικο για βρέφος με σοβαρή στένωση πνευμονικής βαλβίδας!

Aγαπητή Κυρία Τζίφα,

Είμαι η μητέρα του μικρούλη που κάνατε τον καθετηριασμό λόγω σοβαρής στένωσης της πνευμονικής βαλβίδας τον Ιανουάριο 2018. Επιστρέψαμε εχθές απο το Μαιάμι όπου έγινε ο επανέλεγχος από την Dr. Mas στο Mercy Hospital. Μας την συστήσανε ως γιατρό και μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι. Η Dr. Mas μας είπε πως ο μικρός μας παρουσιάζει ακριβώς την ίδια εικόνα με τον δικό σας έλεγχο. (Η στένωση παραμένει ήπια), η υπερτροφία έχει σχεδόν υποχωρήσει οπότε δε χρειάζεται να του χορηγηθεί κάποιο φάρμακο και θεωρεί ότι είναι καλό σημάδι το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο μήνες και η στένωση παραμένει ίδια. Ο μικρός μας πίνει γάλα φόρμουλας και έχουμε παρατηρήσει ότι πλέον έχει ολοένα και μεγαλύτερη όρεξη για φαγητό και πως είναι πολύ ενεργητικός και ζωηρός.

Είμαι η μητέρα του μικρούλη που κάνατε τον καθετηριασμό λόγω σοβαρής στένωσης της πνευμονικής βαλβίδας τον Ιανουάριο 2018.

Τέλος Κυρία Τζίφα θα ήθελα να σας πω ότι η Dr. Mas εγκωμίαζε πάρα πολλές φορές το πόσο εξαιρετική δουλειά κάνατε, ότι η βαλβίδα του μικρού μας Άκη δεν έχει καμια διαφυγή, και μόνο μία εξειρετική γιατρός θα το επιτύγχανε. Η χαρά μας και η υπερηφάνεια μας για εσάς ήταν απερίγραπτη!! Της δώσαμε το mail σας καθώς θέλει να σας στείλει και η ίδια τη γνωμάτευση της. Σε 7 εβδομάδες θα ξαναπάμε για επανέλεγχο.!Μακάρι ο μικρός μας να παρουσιάσει την ίδια εικόνα. Αναφέραμε ωστόσο στην Dr. Mas πως σε περίπτωση περαιτέρω διάτασης της βαλβίδας θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο θα έρθουμε στην Ελλάδα αν όλα πάνε κατ’ευχήν για να τον δείτε εσείς προσωπικά. Θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε πάρα πόλυ Κυρία Τζίφα για όλα!!! Ο μικρούλης μας σας στέλνει την αγάπη του και ένα μεγάλο χαμόγελο!!