Title Image

Blog

Αρχική  /  Συνέδρια και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια   /  3η Ημερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών

3η Ημερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Ημερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών, που διοργανώθηκε από τους κα Τζίφα, κο Καλαγκό και κο Μητρόπουλο στις 22 Απριλίου στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ. Το θέμα της ημερίδας ήταν η απότερη πρόγνωση ενηλίκων ασθενών που χειρουργήθηκαν στην παιδική ηλικία για συγγενή καρδιοπάθεια καθώς και ασθενών που πρωτοδιαγνώσθηκαν με εκ γενετής καρδιοπάθεια στην ενήλικο ζωή.

Στην ημερίδα ανέπτυξαν πληθώρα θεμάτων διεθνείς Ελληνες Επιστήμονες, όπως ο Καθηγητής Μιχάλης Γκατζούλης (Royal Brompton, London), ο Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, ο Καθηγητής Γεώργιος Χρούσος και ένα εκλεκτό πάνελ επιστημόνων ειδικών στη φροντίδα Παιδιατρικών και Ενηλίκων ασθενών με συγγενή καρδιοπάθεια. Την ημερίδα προσφώνησαν ο κος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κος Φούσας, τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και ο κος Καλλιπολίτης, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.